Het plaatsen van uw nieuwe keuken of badkamer is een grote klus en voor velen het hoogtepunt van de werkzaamheden die er moeten plaatsvinden in de woning. Daarom besteden wij hier heel veel aandacht aan en behoort dit tot onze specialiteiten.

Wanneer u een nieuwe keuken op het oog heeft, komt hier heel wat op u af. Liggen de leidingen wel op de juiste plekken? Past de keuken wel precies op de gewenste plek? Moet de muur niet een andere kleur hebben? Hoe zit het met de vloer? Allerlei kwesties waar u zich mee bezig moet houden.

Dit zijn vragen die bij ons niet meer nodig zijn en voor u worden geregeld. U hoeft u alleen nog bezig te houden met welke keuken u gewoon wilt hebben. Onze monteurs kunnen in bijna alle gevallen de keuken binnen een dag gemonteerd hebben, waardoor u dezelfde dag nog van uw nieuwe keuken gebruik kunt maken.

Wilt u uw huidige badkamer om laten toveren in een luxe badkamer? Daar kunnen wij u zeker bij helpen! Douche cabines, prachtige spatwanden of marmere tegels omgeven door ledlampjes, het kan allemaal. U bepaalt en wij voeren het uit. Een badkamer verbouwen benodigt expertise in elektra, loodgieterswerk, stukadoor, betegelen en vele andere gebieden. NTO BOUW heeft deze kennis in huis en is u graag tot dienst. Uw plannen bespreken? Laat het ons weten en neem gauw contact op.

Content ImageContent Image