Ons bedrijf


 


Bij NTO BOUW geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, dromen worden verwezenlijkt en levens worden opgebouwd. Daarom zijn we er trots op om jouw partner te zijn in renovatie, verbouwingen, badkamers en uitbouwprojecten. Samen maken we jouw huis tot een thuis.

Renovatie

Wanneer je huis tekenen van veroudering vertoont of als je gewoon een frisse start wilt maken, staan we klaar om je te helpen met onze renovatiediensten. Van het herstellen van beschadigingen tot het upgraden van elektrische systemen, we zorgen ervoor dat je huis er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. Ons team van ervaren vakmensen staat paraat om jouw renovatievisie werkelijkheid te maken.

 

Verbouwingen

Of je nu meer ruimte wilt creëren, een keuken wilt upgraden of een zolder wilt omtoveren tot een leefbare ruimte, NTO BOUW is jouw betrouwbare partner voor verbouwingsprojecten. We luisteren naar je wensen en ideeën, en werken nauw met je samen om een plan te maken dat aan al je behoeften voldoet. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat je verbouwingsdromen uitkomen.

Badkamers

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Het is een plek om te ontspannen, op te frissen en jezelf te verzorgen. Bij NTO Bouw begrijpen we het belang van een functionele en esthetische badkamer. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van badkamers die aan al je verwachtingen voldoen. Van het kiezen van de juiste tegels tot het installeren van moderne voorzieningen, we zorgen ervoor dat je badkamer een oase van rust wordt.

Uitbouw

Als je meer ruimte nodig hebt, maar niet wilt verhuizen, is een uitbouw de oplossing. NTO BOUW heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen en bouwen van uitbreidingen die naadloos aansluiten op je bestaande woning. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, een kantoorruimte of een uitgebreide keuken, we creëren de ruimte die je nodig hebt, zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Bij NTO BOUW begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom streven we altijd naar perfectie in elk project dat we uitvoeren. Onze toegewijde vakmensen zijn gefocust op kwaliteit en klanttevredenheid, en we zorgen ervoor dat elk project op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

Laten we samenwerken aan de transformatie van jouw huis. Bij NTO BOUW staan we altijd voor je klaar, of je nu een renovatie, verbouwing, badkamer- of uitbouwproject overweegt. Samen kunnen we jouw huis omtoveren tot de droomwoning waar je altijd al van hebt gedroomd. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe we jouw huis kunnen transformeren in een plek waar je van houdt om te wonen.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-25232816


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 07.00 - 19.00 uur